Board index » America's Army - Mission Editor » Mission Editor - Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon May 19, 2014 4:07 am 
Offline

Joined: Sat Jun 26, 2010 7:37 am
Posts: 103
I have read, re-read, checked and redone my objectives and I'm lost.
I missing something. I wish to have a map with 2 attacking sides that are able to take and retake activate objectives.
My issue is that there always seems to be 1 side in defence that can't attack and the other is fine.
I've attached links to pics of my settings for the objectives and the flow, in hope someone would be able to point out where i've gone wrong.
Thanks in advance.

http://i699.photobucket.com/albums/vv35 ... tives1.png
http://i699.photobucket.com/albums/vv35 ... ives-2.png


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon May 19, 2014 5:27 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Aug 21, 2006 6:06 pm
Posts: 640
Yes atm your set up is only one sided...To get the other team to attack aswell.
Select B and drag a point From B to X and Z and do the same for Y then select all 3 by"clicking X then hold cntrl down and select Z,Y... then drag close to A and release to create a & then drag & to A..... :shock: :shock: :shock: I know but It should work..


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon May 19, 2014 2:08 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 26, 2010 7:37 am
Posts: 103
Sorry, I'm confused Delta. I thought that was how I had it set already.
Both red and blue sides have been set, this way I thought. What am I missing?
The links are red side and blue side settings both are set like this similtaniously.
Hence, my confusion.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon May 19, 2014 5:29 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Aug 21, 2006 6:06 pm
Posts: 640
Thats ok..you need a & for both teams..I see only one for yours..


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon May 19, 2014 7:45 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 26, 2010 7:37 am
Posts: 103
Sorry Delta still confused, :oops:
ATM, I have A -> x/y/z -> & -> B
http://i699.photobucket.com/albums/vv35 ... tives1.png

and I have B -> x/y/z -> & -> A
http://i699.photobucket.com/albums/vv35 ... ives-2.png

I seem to have '&' for both sides yet one still seems to defend.
Am I misunderstanding..... :|

Q: in the advanced editor what are the green C and D squares?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Thu May 22, 2014 12:38 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 26, 2010 7:37 am
Posts: 103
Solved, seems I had it on activate rather than take and hold. :roll:
viewtopic.php?f=35&t=13332


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon Sep 29, 2014 7:34 pm 
Offline

Joined: Fri May 02, 2014 10:42 am
Posts: 13
hi Delta
I tried to create a "&" as you explained

Yes atm your set up is only one sided...To get the other team to attack aswell.
Select B and drag a point From B to X and Z and do the same for Y then select all 3 by"clicking X then hold cntrl down and select Z,Y... then drag close to A and release to create a & then drag & to A..... I know but It should work..


but I can't select x,y,z at mission flow , to create "&"

thanks


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Activate - 2 attacking sides
 Post Posted: Mon Sep 29, 2014 9:43 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 27, 2013 9:45 pm
Posts: 1442
Location: Chi-Town
Hopefully this thread can help you. ;-)

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

Board index » America's Army - Mission Editor » Mission Editor - Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron