Board index » America's Army - Mission Editor » Mission Editor - Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Sun Mar 30, 2014 3:36 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 11, 2008 6:20 am
Posts: 1817
Location: =HOLLAND=
Hi i get alot of request with the question about uploading your map and getting the following error/fail

''publish failed due to steamworkshopdidpublishactionsucceed ''to much of a good thing''

or any other kind of error

Dont worry about that :wink:

Like the Devs said in the release note , the editor has his issues and is not perfect ( yet )
Thats why we are all beta's to test this and bug it

Personal what i do and i hope it helps others to with the fail to upload is

NOT LOOKING TO THE ERROR MESSAGE ( but report it )

Just open your steam profile and look at your ''workshop items'' ( see images )

Image

I get alot of errors and fail messages but noticed it was uploaded, just watch your profile after your fail and press f5 ( refresh your page ), and see if the items changes from example 1 to 2

sometimes it can take between the 5 and 20 min, try over and over again if you run against errors, save, re open editor

BUT UPLOAD ONLY WITH THE 32 BIT VERSION OF THE BASIC EDITOR

------
EDIT : if the error is "Insufficient Privileges" it means that the user only has non Valve Free Play games and that they need to purchase a Steam game.
------
I hope this will help, good luck :wink:

_________________
Image


(V) (',,') (V)


TO DO IS TO BE, TO BE IS TO DO, DO BE DO BE DO


Pipeline


Last edited by maclobster on Thu Oct 23, 2014 4:46 am, edited 4 times in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: publish failed due to steamworkshop
 Post Posted: Sun Mar 30, 2014 4:47 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Aug 21, 2006 6:06 pm
Posts: 640
That's awesome Mac..Thanks for posting...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: publish failed due to steamworkshop
 Post Posted: Sun Mar 30, 2014 4:49 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 27, 2013 9:45 pm
Posts: 1442
Location: Chi-Town
Great work, lobby! ;-)

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: publish failed due to steamworkshop
 Post Posted: Mon Mar 31, 2014 2:34 am 
Offline

Joined: Fri Mar 28, 2014 3:49 pm
Posts: 14
Doesn't work for my "insufficient privileges" error


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Mon Apr 07, 2014 2:28 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 05, 2013 8:36 pm
Posts: 19
mine either. do we have to sign something electronically with steam to get the privileges error to go away?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Mon Apr 07, 2014 3:24 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 12, 2013 6:35 am
Posts: 204
Have you bought something on steam?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Mon Apr 07, 2014 3:38 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 24, 2013 8:48 am
Posts: 31
[AKA]Roland wrote:
mine either. do we have to sign something electronically with steam to get the privileges error to go away?


You have to agree to Steam Subscriber Agreement and make sure Steam Guard is activated. Here is how to enable it : http://www.wikihow.com/Enable-Steam-Guard

chakka_of_zulu wrote:
Have you bought something on steam?


Aaand yes, that too. You have to buy something from Steam to get it done.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Wed Apr 16, 2014 2:49 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 16, 2014 2:46 pm
Posts: 28
Location: Portugal
To everyone having this issue just turn your firewall & anti-virus off before uploading.
worked to me.

_________________
Image
Image
-SD-Soul Defenders
[Website] [Forum] [Steam Group]


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Thu Apr 17, 2014 8:00 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 17, 2014 7:51 pm
Posts: 14
hello
I made my map and tried to charge it for 2 days. I have always the same error ... "insufficient privilege" ecc
What can I do?
I exclude problems connection because i can load my maps on dropbox quickly, for example.

in this moment... again the message is this ...

Publish failed to SteamWorkshopDidPublishActionSucceed two "insufficient privilege"

Please help!!!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FAQ : Publish Failed Due To Steam Workshop
 Post Posted: Fri Apr 18, 2014 4:12 am 
Offline

Joined: Thu Apr 17, 2014 7:51 pm
Posts: 14
ok problem solved it was enough to buy a game on steam and I have acquired the rights to load in the workshop. Steam could be more clear in that regard ...
Thanks because without this thread I would have lost so much time trying to understand the problem


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » America's Army - Mission Editor » Mission Editor - Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron