Board index » America's Army: Proving Grounds » AA:PG Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 8:51 am 
Offline

Joined: Wed Apr 15, 2015 5:33 am
Posts: 2
:cry:
Hi, can't get to seem to enter the voice chat in AA games?! I don't get that sound icon behind my name. Do I need an extra program (inexperienced player) or so?
My headset is a Logitec G430 Surround and I am completely new to Multiplayer voice chat. :oops:
Can anyone help me or do you need more info?
THX, Patton3003.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 11:06 am 
Offline

Joined: Fri Jan 16, 2015 12:09 pm
Posts: 19
maybe the server voice are off in the server wher you are??you have hit the button ESC in game and look around the sound in ther.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 11:21 am 
Offline

Joined: Wed Apr 15, 2015 5:33 am
Posts: 2
I can hear everybody else and they all have that icon of sound behind their screen name but me! This makes me wonder? :roll:
Hit "ecs" and set everything right in audio. VOIP on and stuff, volume cranked open for mic. and all!
I log in through Stream, do I need a separate server for my audio? Or is the audio to come automatically with my logon to a game server (were I can play and hear all, but not speak!!).


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 11:58 am 
Offline

Joined: Fri Apr 11, 2014 4:05 pm
Posts: 431
When you plug in a headset, you have to do it before loading the game then go into the Audio Settings and select 'Logitech G430 Surround' twice (in the two corresponding drop down selections - Sound and Voice).

_________________
"To know your Enemy, you must become your Enemy.”
― Sun Tzu


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 12:03 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:44 pm
Posts: 3835
Location: Gothenborg, SWE
that sound icon behind the other players are the mute button, you dont really need to mute your self do you? ;)

_________________
Image Image
Games don't create violence, lag does!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 12:06 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 11, 2014 4:05 pm
Posts: 431
frankof wrote:
that sound icon behind the other players are the mute button, you dont really need to mute your self do you? ;)


Can you really mute yourself? never noticed that. let me see...
-vwwvwvwvwvwvwvwv- I guess you can :shock:

_________________
"To know your Enemy, you must become your Enemy.”
― Sun Tzu


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can't get my voice chat to work!!!
 Post Posted: Thu Apr 16, 2015 12:20 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 16, 2015 12:09 pm
Posts: 19
I have defult in my sound hehe works to.and yes you can mute your self in ESC button.and you need to plug in boths mic and head and if you have Skype then you can test it ther.if that works in ther then you have problems at your voice game in aapg but you really need to see if you have the cross at voip in ther:) if you have not then the other cant hear you.end of story HOOOHA


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

Board index » America's Army: Proving Grounds » AA:PG Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron