Board index » America's Army: Proving Grounds » AA:PG Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Fri Feb 27, 2015 7:29 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 20, 2014 1:48 am
Posts: 32
Haha nah man!!! Remember when PB was causing the pings to run 988/998 or whatever??? People would grab the flag and run it in!! After you ran it in you should have busted out some MC Hammer on them singing "can't touch this" :mrgreen:


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Fri Feb 27, 2015 7:51 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 27, 2015 2:31 am
Posts: 5
Starting a round with that bug would take like 6 seconds to run the flag in Inner ! I made a topic with the bug with explanation like where and when, with my pc specs and the link, but its not available yet.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Sat Feb 28, 2015 4:12 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 27, 2015 2:31 am
Posts: 5
I had the bug again today,
in Inner Hospital again,
Again I was using SAW with 1 nade and 2 smokes,
and again it happens after a revive.
I notice I couldnt shoot enemies. My gun will shoot but I cant hit.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Sat Feb 28, 2015 6:36 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 20, 2014 1:48 am
Posts: 32
I suppose it was on the 312 server??? I play on there as well with the saw all the time the same config for loadout but it never happens to me dag on it!!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Sat Feb 28, 2015 6:44 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 27, 2015 2:31 am
Posts: 5
yes on the 312 server
I tried to talk about it to admin Maxe but I have no mic and she didnt look at the chat.
Right now I m affraid of taking the SAW i dont want that bug happen to me again. People will be suspicious, and I understand. I wrote to "aacm@americasarmy.com" and explain the bug and under what circumstances it happend to me, also wrote to the facebook page of americas army. Still no answer, like if they never seen that bug. I might try a fresh install of the game. I didnt touch any files in the game directory, but I dont know maybe it could prevent it.

AACM Edit : No hackusations pls.

Edit#2 I didnt hackusated, I posted a link of a guy who was taking advantage of the speed bug.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Thu Mar 19, 2015 6:28 am 
Offline

Joined: Sun Sep 29, 2013 2:22 pm
Posts: 60
Location: Puławy
[KSS] will unban YOU :)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Thu Mar 19, 2015 9:08 am 
Offline

Joined: Wed Sep 07, 2005 11:17 am
Posts: 652
Location: Indiana
I saw vR guys doing this...

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Thu Mar 19, 2015 3:53 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 07, 2014 9:20 am
Posts: 6
Celi77 wrote:
[KSS] will unban YOU :)

Thanks Man !! :)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Fri Mar 20, 2015 6:40 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 03, 2011 12:10 pm
Posts: 222
I suffered this bug, too. Running at stock clock/fsb wasn't an option because of unplayable fps (old q6600 @ 3,6) but i found recently a solution for win7 users. Just read the yellow box in the first post.
Hope this fix will work for you~
http://forum.notebookreview.com/threads/must-read-setfsb-o-c-game-problems-fixed.569893/

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Speed BUG
 Post Posted: Thu Apr 09, 2015 5:59 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 07, 2007 10:32 am
Posts: 11
Pixa wrote:
So after getting banned from some servers (GFT - German fun team, KSS- Klan Sami Swoi) , i got tired of it and, because i'm not a [TOS Violation], and i hate cheaters, i down clocked the CPU to default settings in BIOS, and the game run normally.
So out of curiosity, i clocked the CPU again to the same values, and the game still runs normal.

So i hope it will stay this way, i'll update the post if anything changes.

I would like to address admins of GFT and KSS to remove me from their ban list, as i am a fair player, and i enjoy playing on their servers.


Hey Pixa,
if your game running normal and your "Speedhack" :) is turned off you are welcome and we will remove the ban.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Board index » America's Army: Proving Grounds » AA:PG Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron