Board index » America's Army: Proving Grounds » AA:PG Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 2:48 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 03, 2009 8:46 am
Posts: 3018
I dont know how but theres a way to tweek the ini. file to allow higher than 90fps... lets see what those two cards can do

_________________
Image Image Hawkeye's 1300+ club
---------------------------------------------
http://www.twitch.tv/ironknightsdoba


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 3:31 pm 
Offline
Veteran
Veteran

Joined: Sat Mar 16, 2013 4:01 pm
Posts: 286
Location: Frisco, TX
=IK=Doba= wrote:
I dont know how but theres a way to tweek the ini. file to allow higher than 90fps... lets see what those two cards can do



That tweak doesn't actually change anything.
I'm running a 144hz monitor and still can't break 90fps with vSync enabled.
If I switch over to AA3 I get 144fps on max settings with vSync enabled.


Hopefully, once the game is actually released we'll get updated drivers with the proper profiles.

_________________
i7 3930k | Intel DX79 | EVGA GTX680 SC (Tri-SLI) | 48gb CorsairVengeance QuadChannel | SB 3d Fatal1ty


{F U B A R} Widget

Once a Marine, Always a Marine


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 3:38 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 03, 2011 12:10 pm
Posts: 222
pops2zulu_n_phoenix wrote:
=IK=Doba= wrote:
I dont know how but theres a way to tweek the ini. file to allow higher than 90fps... lets see what those two cards can do



That tweak doesn't actually change anything.
I'm running a 144hz monitor and still can't break 90fps with vSync enabled.
If I switch over to AA3 I get 144fps on max settings with vSync enabled.


Hopefully, once the game is actually released we'll get updated drivers with the proper profiles.

UE3 is locked to max 90 fps online.

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 3:56 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:44 pm
Posts: 3835
Location: Gothenborg, SWE
pops2zulu_n_phoenix wrote:
=IK=Doba= wrote:
I dont know how but theres a way to tweek the ini. file to allow higher than 90fps... lets see what those two cards can do



That tweak doesn't actually change anything.
I'm running a 144hz monitor and still can't break 90fps with vSync enabled.
If I switch over to AA3 I get 144fps on max settings with vSync enabled.


Hopefully, once the game is actually released we'll get updated drivers with the proper profiles.

Framerate smoothing (cap) is not related to v-sync.
Open your AAengin.ini and change the maxsmoothedframerate to 1000 or so.
Dont forget to enable frameratesmoothing either in game or in the said ini by setting it to true.

_________________
Image Image
Games don't create violence, lag does!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 7:51 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 03, 2009 8:46 am
Posts: 3018
^^ thats what I was refering to

_________________
Image Image Hawkeye's 1300+ club
---------------------------------------------
http://www.twitch.tv/ironknightsdoba


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 7:52 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 03, 2009 8:46 am
Posts: 3018
pops2zulu_n_phoenix wrote:
I'm running a 144hz monitor


damn.. specs.. brand

_________________
Image Image Hawkeye's 1300+ club
---------------------------------------------
http://www.twitch.tv/ironknightsdoba


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 10:52 pm 
Offline
Veteran
Veteran

Joined: Sat Mar 16, 2013 4:01 pm
Posts: 286
Location: Frisco, TX
=IK=Doba= wrote:
pops2zulu_n_phoenix wrote:
I'm running a 144hz monitor


damn.. specs.. brand



ASUS VG248QE

There are other brands and models but that one is middle of the road price wise.
Around 270 bucks.

_________________
i7 3930k | Intel DX79 | EVGA GTX680 SC (Tri-SLI) | 48gb CorsairVengeance QuadChannel | SB 3d Fatal1ty


{F U B A R} Widget

Once a Marine, Always a Marine


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Mon Nov 11, 2013 10:56 pm 
Offline
Veteran
Veteran

Joined: Sat Mar 16, 2013 4:01 pm
Posts: 286
Location: Frisco, TX
=IK=Doba= wrote:
^^ thats what I was refering to




I knew what you meant.....we've had this debate before.....
It doesn't work.


I'd be interested in seeing a screenshot from someone with fraps running proving otherwise.

_________________
i7 3930k | Intel DX79 | EVGA GTX680 SC (Tri-SLI) | 48gb CorsairVengeance QuadChannel | SB 3d Fatal1ty


{F U B A R} Widget

Once a Marine, Always a Marine


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Tue Nov 12, 2013 6:45 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:44 pm
Posts: 3835
Location: Gothenborg, SWE
pops2zulu_n_phoenix wrote:
=IK=Doba= wrote:
^^ thats what I was refering to




I knew what you meant.....we've had this debate before.....
It doesn't work.


I'd be interested in seeing a screenshot from someone with fraps running proving otherwise.

It works.
Code:
[AAGame.AAGameEngine]
AntiAliasingMode=PostProcessAA_FXAA5
PendingLevelPlayerControllerClassName=AAGame.AAPlayerController
bClearAnimSetLinkupCachesOnLoadMap=False
bEnableSecondaryDisplay=False
bEnableSecondaryViewport=False
DownloadableContentEnumeratorClassName=
DownloadableContentManagerClassName=
MaxDeltaTime=0.000000
SecondaryViewportClientClassName=
LocalPlayerClassName=AAGame.AALocalPlayer
bUseBackgroundLevelStreaming=False
bSubtitlesEnabled=True
bSubtitlesForcedOff=False
bSmoothFrameRate=True  ;MUST BE TRUE
bCheckForMultiplePawnsSpawnedInAFrame=False
bForceStaticTerrain=False
bForceCPUSkinning=False
bUsePostProcessEffects=False
bOnScreenKismetWarnings=True
bEnableKismetLogging=False
bAllowMatureLanguage=False
bRenderTerrainCollisionAsOverlay=False
bPauseOnLossOfFocus=False
ThumbnailSkeletalMeshPostProcessName=EngineMaterials.DefaultThumbnailPostProcess
ThumbnailParticleSystemPostProcessName=EngineMaterials.DefaultThumbnailPostProcess
ThumbnailMaterialPostProcessName=EngineMaterials.DefaultThumbnailPostProcess
DefaultUIScenePostProcessName=EngineMaterials.DefaultUIPostProcess
TimeBetweenPurgingPendingKillObjects=60.000000
MaxSmoothedFrameRate=118.000000  ;WHAT EVER YOU LIKE FOR MAX VALU
MinSmoothedFrameRate=32.000000  ; NOT IMPORTANT
NumPawnsAllowedToBeSpawnedInAFrame=2
ScoutClassName=AAGame.AAScout
MeshLODRange=0.000000
CameraRotationThreshold=45.000000
CameraTranslationThreshold=10000.000000
PrimitiveProbablyVisibleTime=8.000000
PercentUnoccludedRequeries=0.125000
MaxOcclusionPixelsFraction=0.100000
MaxFluidNumVerts=1048576
FluidSimulationTimeLimit=30.000000
MaxParticleResize=0
MaxParticleResizeWarn=0
MaxParticleVertexMemory=131972
BeginUPTryCount=200000

If you cant get it to work, you are doing it wrong ;)
My comments in caps as the code tag has some issues with formating text.

As for SS with fraps, i dont have any hosted outside, but i do have one of AA3, its the same setting.
http://battletracker.com/gallery/pics/pic-52904.jpg

_________________
Image Image
Games don't create violence, lag does!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Multi GPU Support
 Post Posted: Tue Nov 12, 2013 7:28 am 
Offline

Joined: Tue Feb 12, 2013 6:35 am
Posts: 204
Its working but you have to activate the "FramerateSmoothing".


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

Board index » America's Army: Proving Grounds » AA:PG Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron