Board index » America's Army - Mission Editor » Mission Editor - General Discussion




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Editor Broken?? Fixed!
 Post Posted: Sun May 18, 2014 10:03 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 03, 2014 12:25 am
Posts: 29
Well I got major errors trying to start 32bit and 64bit versions of editor...so i deleted everything and reinstalled AA again and it opened up and it worked fine I close it and try to open up again and BAM error again the log says cant find alot of files so what is it deleting files when i close Editor (I find that unlikely) and cant open it again? literally just reinstalled a hour ago don't want to again.... so and ideas why its doing this and... I dont have have any custom meshes or anything in that would cause it if that matters...Also 32 and 64 are diffrent errors...32bit said something bout elan scope texture here some pics of the logs and devs want to come in take a shot it be awesome! Pics wont show in forum just copy and paste url to see logs...Thx

32Bit Basic
http://s222.photobucket.com/user/brax93 ... sort=3&o=3
32Bit Full
http://s222.photobucket.com/user/brax93 ... sort=3&o=0
64Bit Full
http://s222.photobucket.com/user/brax93 ... sort=3&o=1

Edit: Just did integrity file check with steam and reacquired 3 files and it opened up problem fixed...


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

Board index » America's Army - Mission Editor » Mission Editor - General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron