Board index » America's Army: Legacy Versions » AA2 - All Topics




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Sun May 04, 2014 3:45 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 14, 2006 10:24 pm
Posts: 181
Location: Ottawa, Can
I am trying to setup our game server so that our members can start or restart the server from our control panel, but the server will not start.

If I use the following .bat file to start it, it works fine (which is located in the System folder):

Code:
server.exe LAN Shadow_Valley.aao log=server.log ini=server.ini



But when setting it up in our control panel, it will not start.

Working directory: C:\Hosting\America's Army\System
Executable Location: C:\Hosting\America's Army\System\server.exe
Commandline Arguements: LAN Shadow_Valley.aao log=server.log ini=server.ini


Anyone see what I am missing?

_________________
Click Here To Rate & Review Your Previous and Current Game Servers Providers


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Sun May 04, 2014 3:57 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 14, 2006 10:24 pm
Posts: 181
Location: Ottawa, Can
Actually found more info once I read the proper log.

Code:
Warning: Failed to load 'LAN': Can't find file 'LAN'
Warning: Failed to load 'Level None.MyLevel': Can't find file 'LAN'
Critical: Failed to enter LAN: Can't find file 'LAN'
Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Critical: UGameEngine::Init
Critical: UServerCommandlet::Main
Exit: Exiting.
Log: FileManager: Reading 0 GByte 18 MByte 798 KByte 312 Bytes from HD took 0.048000 seconds (0.048000 reading, 0.000000 seeking).
Log: FileManager: 0.011000 seconds spent with misc. duties
Uninitialized: Name subsystem shut down
Uninitialized: Log file closed, 05/04/14 12:52:07


Not sure why it isn't finding LAN and causing crash.
Thinking I might be using incorrect working directory.

_________________
Click Here To Rate & Review Your Previous and Current Game Servers Providers


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Sun May 04, 2014 4:07 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 14, 2006 10:24 pm
Posts: 181
Location: Ottawa, Can
Fixed.

Apparently I can't use spaces or quotation in the folder name.
Once I changed it things started up fine.


Can AA2 servers still be queried by gametracker?
Not allowing for some reason. Gonna have to go over the settings, but maybe it's because it's operating in LAN?

_________________
Click Here To Rate & Review Your Previous and Current Game Servers Providers


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Sun May 04, 2014 4:27 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 14, 2006 10:24 pm
Posts: 181
Location: Ottawa, Can
Changed to Global but still not able to query server.

_________________
Click Here To Rate & Review Your Previous and Current Game Servers Providers


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Sun May 04, 2014 4:34 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 14, 2006 10:24 pm
Posts: 181
Location: Ottawa, Can
Got it. Use Gamespy query port instead.

_________________
Click Here To Rate & Review Your Previous and Current Game Servers Providers


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Sun May 04, 2014 8:54 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 16, 2007 9:55 am
Posts: 336
Location: Kingsford, MI USA
Put quotes surrounding any path including a space.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Wed May 07, 2014 4:06 am 
Offline

Joined: Thu Dec 22, 2011 7:06 pm
Posts: 34
Is this an AA 2.8.5 or AA 2.5 server you are running?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Wed May 07, 2014 9:20 am 
Offline

Joined: Mon Aug 14, 2006 10:24 pm
Posts: 181
Location: Ottawa, Can
2.8.5 - I have it working as I said.

_________________
Click Here To Rate & Review Your Previous and Current Game Servers Providers


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issue Setting up control panel
 Post Posted: Fri May 23, 2014 10:00 am 
Offline

Joined: Thu Dec 22, 2011 7:06 pm
Posts: 34
@.=QUACK=.Major.Pain, we would like to track your AA285 server at http://chevys-place.nl


Please let me know ip, connection port and query port if allowed. Thank you


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA2 - All Topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron