Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Server Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 6:25 am 
Offline

Joined: Wed Sep 01, 2010 7:12 am
Posts: 24
Hello!
I had this problem before and I fixed it by disabling the Firewall and my Antivirus (Avira).
Now it came back to me. I disabled Firewall and Antivirus and it doesn't help. I also deleted PB, reinstall, updated, nothing helps. I even deleted all the files of PB, in all drivers and reinstall. I deleted AA3, you can guess it didn't work either.

This is my problem (as I wrote in my previous topic: viewtopic.php?t=6293):
Quote:
When I try to connect a server it kicks me out.

Pictures:
1) http://img17.imageshack.us/img17/2821/2012121000001.jpg
Then I click OK:
2) http://img84.imageshack.us/img84/9155/2012121000002.jpg

Thanks for the help!


My DxDiag:
http://pastebin.com/nWMvRkmY


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 6:51 am 
Offline

Joined: Thu May 23, 2013 12:50 am
Posts: 22
Location: Where everyone else should be, in the OpFor's base.
My usual fix is to go to your Steam Library, right click on "America's Army 3", click "Properties" at the bottom, go to the third tab at the top "Local Files," then click "Verify Integrity of Game Cache..." at the bottom. Normally this will fix your issue when everything else fails.

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 7:34 am 
Offline

Joined: Wed Sep 01, 2010 7:12 am
Posts: 24
=[BLITZ]=Death wrote:
My usual fix is to go to your Steam Library, right click on "America's Army 3", click "Properties" at the bottom, go to the third tab at the top "Local Files," then click "Verify Integrity of Game Cache..." at the bottom. Normally this will fix your issue when everything else fails.


It helped! thanks!

edit: I did managed to play, but now, when I try to play again, I can't. I am trying to "Verify Integrity of Game Cache" again and it works. Why do I need to do it everytime?

When it is finished with the "Verifying":
Image

After this, when I run the game, the PB is reinstalling/updating itself.

it happens every time.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 1:55 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2009 8:55 pm
Posts: 213
Location: Ranch hayfields
You are losing PB packets which is a network issue, not a game file error (verifying game cache will not fix it).
Try uninstalling and re installing PB and making sure that all your ports in both your software firewall on the computer and the ports on your router are forwarded properly to ensure a smooth connection to both the game server and PB.

_________________
ImageImage


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 3:54 pm 
Offline

Joined: Thu May 23, 2013 12:50 am
Posts: 22
Location: Where everyone else should be, in the OpFor's base.
Ricky_Bobby wrote:
You are losing PB packets which is a network issue, not a game file error (verifying game cache will not fix it).
Try uninstalling and re installing PB and making sure that all your ports in both your software firewall on the computer and the ports on your router are forwarded properly to ensure a smooth connection to both the game server and PB.


Ricky_Bobby is right. The only thing that verifying game cache will do is download missing or unvalidated files from the game. However, for some odd reason it works half of the time where everything else fails. Note: It is not a complete fix, normally just temporary.

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 4:36 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:44 pm
Posts: 3835
Location: Gothenborg, SWE
You need to add a permanent rule to your firewall, not redownload the game every time.

_________________
Image Image
Games don't create violence, lag does!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Wed May 29, 2013 9:42 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 27, 2009 12:50 pm
Posts: 510
Location: /dev/null
This may help you.
http://dev.ray-works.de/aa3punkbuster-fix/

_________________
If Ray works, it will work!
Linux is like a wigwam: No windows, no gates, apache inside.
No trespassing! Violators will be shot, survivors will be shot again.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Sat Jun 01, 2013 9:08 am 
Offline

Joined: Wed Sep 01, 2010 7:12 am
Posts: 24
RayMD wrote:


I did everything you said guys!
Ther only way I can play is to verify it every time I want to play.


Anyone have other solution?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Sat Jun 01, 2013 1:38 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 27, 2009 12:50 pm
Posts: 510
Location: /dev/null
You could try to fix your AA3 with my selfmade program:

viewtopic.php?f=22&t=6806

After doing Integrity Check, please click on the Log Check button and post the content of the texteditor (which opens automatically) here in the thread.

_________________
If Ray works, it will work!
Linux is like a wigwam: No windows, no gates, apache inside.
No trespassing! Violators will be shot, survivors will be shot again.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: PB Problem - Losing Key Packets 9005
 Post Posted: Sat Jun 01, 2013 1:58 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Jan 20, 2004 7:59 am
Posts: 1730
Check the following settings and follow all steps EXACTLY as I am posting:

Have you recently changed your Steam profile name? If it’s too long, you will be kicked for it.
TEMPORARILY UNINSTALL all security software. Just disabling them usually doesn't work. You can re-install after you’ve finished troubleshooting.
Antivirus
Firewalls

Examples can be seen here: viewtopic.php?f=22&t=3843


Check these STEAM settings:
Image

America's Army 3 STEAM settings:
Image



The following fixes PB problems but it will also fix other issues.
Quote:

In your Steam Library, right-click Americas Army 3, left-click "properties", select "Local Files" tab, click on "verify integrity of game cache" and let it do it's thing and download the pb files. When it completes, launch AA3 FROM YOUR STEAM LIBRARY by double clicking. It will begin install of PB like you 1st installed it.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Server Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron