America's Army Forums
http://archive2.forum.americasarmy.com/

Ok so we have a bit of an issue....
http://archive2.forum.americasarmy.com/viewtopic.php?f=23&t=6366
Page 1 of 3

Author:  GBGangsta [ Fri Dec 28, 2012 6:50 pm ]
Post subject:  Ok so we have a bit of an issue....

I'm sorry to say that in our excitement to get new servers registered the server auth system may have imploded :evil:

The symptom of this is that new registrations made over the last week or so will not auth against the database and therefore wont run in Official mode.

We are a bit short staffed with everyone being out for the holiday break so for the moment I am going to put a hold on approving any new server requests.

If you have already made a server request that has been approved and does not seem to be authenticating I will manually repair them as soon as the issue is fixed in order that you dont need to re register.

Im very sorry that this has been delayed, I was personally very excited to at last get this feature out to you.

I hope that we will get this fixed as quickly as possible and Ill update this when we are good to go again.

Thanks

Pat

Author:  leegreaves [ Fri Dec 28, 2012 7:36 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Ahhhh now we know what the fix to our problems are :)


thanks for the info ill keep an eye on here for an update

Author:  Burzurk [ Fri Dec 28, 2012 7:48 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Sounds good Thanks for the update :)

Author:  USA_Sammy [ Fri Dec 28, 2012 10:15 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Good to know, I had a person in IRC that was asking about it - now I have a post to show him. :) ty 4 th heads-up

Author:  Ayatola1981 [ Sat Dec 29, 2012 6:25 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Thanks ;)

Author:  bentcuestik [ Mon Dec 31, 2012 3:51 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Thank you, now I can stop puling my hair out.

Author:  E.Tang [ Mon Dec 31, 2012 9:53 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Is there estimated time? Sorry, but I'm paying for a dedicated and I am paying a lot for it.

Author:  leegreaves [ Tue Jan 01, 2013 11:06 am ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

This issue is to do with new registrations who intend using it with a home setup I dont think this applies to game server hosted setups or servers that were authorized prior to the original announcement.

Author:  -]H[-Feertti [ Tue Jan 01, 2013 2:41 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Thanks for the info

Author:  barrycarey [ Tue Jan 01, 2013 8:44 pm ]
Post subject:  Re: Ok so we have a bit of an issue....

Hello,

I registered 2 new servers on Friday. However, when launching both I receive this error in the console: WARNING: Not updating steam server data due to server not being authorized.

Is this related to the registration system? I've spent a ton of time looking into this and it seems to me it's not authenticating the server. I'm new to aa3 server hosting so please forgive me if I'm off the mark.

Page 1 of 3 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/