America's Army Forums
http://archive2.forum.americasarmy.com/

still possible to host?
http://archive2.forum.americasarmy.com/viewtopic.php?f=23&t=15764
Page 1 of 1

Author:  montykot [ Sun Dec 14, 2014 4:37 pm ]
Post subject:  still possible to host?

Hello,

Is it still possible to host an AA3 server?
I have shut down all the AA:PG servers, but the authorisation for the AA3 server fails....

Thanks

Author:  GBGangsta [ Sun Dec 14, 2014 5:14 pm ]
Post subject:  Re: still possible to host?

Yes it is still possible to host AA3 servers.

They use the same Auth as AAPG

Author:  montykot [ Tue Dec 16, 2014 12:23 pm ]
Post subject:  Re: still possible to host?

Hmmmm......

I have stopt the AA:PG server.

I have downloaded the AA3 game.
start AA3Loader.exe
host a server.
Fill al the filds ( server auth. ip, mulit ip auth name + pass)
I will get: Server is not authorized, requesting authorasation again.

So... dammit :-)

I download the aa3 server file tool.
Start the tool from steam.
Fill al the filds ( server auth. ip, mulit ip auth name + pass)
I will get: Log: WARNING: Not updating steam server data due to server not being authorized.

Help?

I have check the ports.... ok.
I have check 12 times the auth name and pass.... ok.
Can gametracker see the server?.... ok.

I don't know what to do now......

Author:  MrHimen [ Thu Jan 08, 2015 8:15 pm ]
Post subject:  Re: still possible to host?

I dont wanted to start new topic.
Again and Again the same popular problem.
Serwer is listed on stem. Anyone can connect but server is visible as default named Americas Army 3 Server. Map is Unknow and status Initializing.
Server registered, ports opened. I checked every single topic, every single manual and everything seems to be fine exept it wont authorized.

Server IP: 193.25.3.72
Windows 7
Server started from game luncher

I will be grateful for any help! Thanks!

Author:  montykot [ Fri Jan 09, 2015 12:00 am ]
Post subject:  Re: still possible to host?

Hi MrHimen,

I will think there is a problem on the auth ore something.

My computer cracht after this topic.
I reset modem, firewall ect.
Reinstall aa3 first.
No responce frome the auth.

I install aa:pg..... all works perfect........

I have test this on 3 servers. none respond.
One the same servers, aa:pg will resond.

So, i think it is a problem on the AA site, but the strange one is..... it is the same user and pass.
So, maby files are corupt?? (wrong commando?)

sorry for my bad english.

Author:  MrHimen [ Fri Jan 09, 2015 9:30 am ]
Post subject:  Re: still possible to host?

Hi and Thanks,
Good idea to check AAPG.
In this case is there someone from AA Team who can take a look on problem?

Thanks!

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/