Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: AA3Game.exe has had a problem and needs to shutdown....
 Post Posted: Sun Apr 03, 2011 2:30 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 03, 2011 2:15 pm
Posts: 2
Log: Log file open, 04/03/11 13:11:03
Log: Retrieving Steam Cloud configuration files.
Log: ..\AA3Game\Config\AA3Input.ini options not available from cloud.
Init: Version: 4206
Init: Epic Internal: 0
Init: Compiled: Nov 10 2010 19:25:32
Init: Changelist: 243126
Init: Command line:
Init: Base directory: C:\Program Files\USArmy\America's Army 3\Binaries\
Init: Character set: Unicode
Init: AA3 Version 3.0.8 Build 02_111010
Log: GConfig::LoadFile associated file: ..\AA3Game\Config\AA3Editor.ini
Log: GConfig::LoadFile associated file: ..\AA3Game\Config\AA3EditorUserSettings.ini
Log: GConfig::LoadFile has loaded file: ..\AA3Game\Config\AA3Compat.ini
Log: GConfig::LoadFile has loaded file: ..\AA3Game\Config\AA3Engine.ini
Log: GConfig::LoadFile has loaded file: ..\AA3Game\Config\AA3Game.ini
Log: GConfig::LoadFile has loaded file: ..\AA3Game\Config\AA3Input.ini
Log: GConfig::LoadFile has loaded file: ..\AA3Game\Config\AA3UI.ini
Init: Computer: VANELSAC5F672D
Init: User: Louie
Init: CPU Page size=4096, Processors=1
Init: High frequency timer resolution =3.579545 MHz
Init: Memory total: Phys=1310192K Pagef=3126896K Virt=2097024K
Init: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
Init: Presizing for 83221 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
Init: Object subsystem initialized
Init: OS stats:
Init: Windows XP Service Pack 3
Init: RemoteDesktop=0
Init: Memory stats:
Init: Physical: 1279MB
Init: Virtual: 2047MB
Init: PageFile: 3053MB
Init: CPU stats:
Init: MeasuredPerformanceTime: 4268.038 (stored result)
Init: Hyperthreaded: 0
Init: NumProcessorsPerCPU: 1
Init: NumLogicalProcessors: 1
Init: NumPhysicalProcessors: 1
Init: MaxSpeed: 1533
Init: CurrentSpeed: 1533
Init: CoresPerProcessor: 1
Init: IsOnBattery: 0
Init: BatteryLevel: -1
Init: Manufacturer: AMD
Init: CPUName: AMD Athlon
Init: L1CacheSize: 64
Init: L2CacheSize: 256
Init: Architecture: x86
Init: GPU stats:
Init: VendorID: 00001002
Init: DeviceID: 00005960
Init: DriverVersion: 6.14.10.6462
Init: DeviceName: RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation)
Init: DriverName: ati2dvag.dll
Init: PixelShaderVersion: 1
Init: VertexShaderVersion: 1
Init: VRAMQuantity: 256
Init: DedicatedVRAM: 248
Init: AdapterCount: 1
Init: SupportsHardwareTnL: 1
Init: GPU DeviceID not found in ini.
Init: Machine detected compatibility level: Composite: 0. CPU: 0. GPU: 2.
Init: Previous detected compatibility level: Composite: 0. CPU: 0. GPU: 2.
Critical: appError called: This game requires at least Shader Model 2.0
Critical: Windows GetLastError: The operation completed successfully. (0)
Log: === Critical error: ===
This game requires at least Shader Model 2.0

what does this mean dont know where to start.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: AA3Game.exe has had a problem and needs to shutdown....
 Post Posted: Sun Apr 03, 2011 2:33 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 17, 2011 5:41 pm
Posts: 234
This means that you have a graphics card with an inadequate shader model, so you need a new card if you want to run the game.
EDIT: I believe you can also install a program to emulate a higher pixel shader, but I'm not sure.

_________________
Failure and death are always options, but they're really, really bad ones.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: AA3Game.exe has had a problem and needs to shutdown....
 Post Posted: Sun Apr 03, 2011 2:44 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Sun Nov 28, 2004 7:44 pm
Posts: 3835
Location: Gothenborg, SWE
By the looks of it your computer does not meet the minimum requirements to run the game.
http://www.americasarmy.com/support/faq ... &z=50#qa50

_________________
Image Image
Games don't create violence, lag does!


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron