Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: America's Army 3.1 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Apr 02, 2011 2:24 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
Known Issues 3.1:

Known Issues (3.08 and earlier):


The problem I encountered is not in this list!
Please create a topic in the AA Support forum and describe your problem in detail. You can also visit the America's Army IRC network to get live support. (Via your favorite IRC client or via http://irc.americasarmy.com. Open the channel #aa-support.)


Contributors:
  • SoCal65
  • =FoxHunter=
  • ChalkTroop
  • m_hermann

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.08 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Apr 02, 2011 2:25 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
Game crashes
Please create a topic in the AA Support forum with a detailed report. You can do this by creating a DXDiag report and by copying the last lines of the AA3Launch.log file (located in america's army 3\AA3Game\Logs folder).

If you are using a dual core (or more cores) AMD processor, please install the AMD Dual Core optimizer

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.08 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Apr 02, 2011 2:29 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
=FoxHunter= wrote:
No HUD
In your video card control panel set anti-aliasing to Application Controlled or disable it.

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.08 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Apr 02, 2011 2:33 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
=FoxHunter= wrote:
I can't select the screen resolution I want to use
Open the console (press F12), and type in the following command: "SetRes 1600x1200" (without quotes, where 1600x1200 is the desired screen resolution).

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.08 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Apr 02, 2011 2:40 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
ChalkTroop wrote:
Can't select team on PB enabled servers.

Fix:

1.) Visit http://www.evenbalance.com and click on "America's Army 3".
2.) Select the PBSetup Tool for Manually Updating PunkBuster.
3.) Download that tool anywhere.
4.) Run PBSetup.exe
5.) Add America's Army Version 3 and point it the correct directory depending on the below:

Deploy Client: C:\Program files\Us Army\America's Army 3\Binaries

Steam: C:\Program Files\Steam\Steamapps\Common\America's Army 3\Binaries

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.08 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Apr 02, 2011 2:49 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
m_hermann wrote:
Blank Server list v3.0.6+

Open your AA3Game.ini, this file can be found here (make sure the game is closed):
STEAM
X:\Program Files\Steam\steamapps\common\america's army 3\AA3Game\Config (XP)
X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\america's army 3\AA3Game\Config (Vista, Win 7)

DEPLOY CLIENT
X:\Program Files\USArmy\america's army 3\AA3Game\Config\ (XP)
X:\Program Files (x86)\USArmy\america's army 3\AA3Game\Config\ (Vista, Win 7)

Search for: MBSQueryTimeoutMS=350
Change it to: MBSQueryTimeoutMS=500

Save the file and close it.
Open the game
See if you can get a serverlist now.

500 may not be high enough for some users. (Try 5000 if you must, but an unresponsive server will make the server query take a long time.)

The default value for 3.0.7 is 1000, some users may still require a higher number if they are on a high latency connection.

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.0.8.2 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Thu Apr 14, 2011 10:01 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Mon Aug 02, 2004 11:10 am
Posts: 3695
Kaspersky 2011 stops unreal 3 engine games from working - even if the antivurus is disabled. It stops the Unreal Engine 3 from running by crashing "ntdll.dll" and reporting it as a APPCrash.

The only known resolution is to uninstall the 2011 version and install the 2010 version.
http://support.kasperskyamericas.com/


K@n@y wrote:
KIS 2011 until the version kis11.0.1.400 included was working with UE3 games, the problem started after with the .556 version, all other kis2011 versions released later had the problem too.

For those having problems > get KIS 2012 , if your license is still valid you can upgrade to 2012, just download it from Kaspersky website

_________________
Image

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: America's Army 3.0.8.2 Known Issues / FIXES
 Post Posted: Sat Jun 11, 2011 9:11 am 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm
Posts: 374
Location: Belgium
Blue screen of death (BSOD) when playing Stronghold?
This issue rarely occurs when using a Soundblaster sound card. A temporary workaround is to set the in-game sound options to either "generic software" or "generic hardware".

_________________
Volunteer Community Manager
America's Army Project Office

Youtube channel | Manual | Live Support


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron