Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 11:09 am 
Offline

Joined: Tue Sep 30, 2008 8:14 pm
Posts: 29
Good morning, i logged in a few minutes ago and it seems i can,t join a team. I played for 3 rounds then trying to fix my head set i hitted the power button on my computer. when i logged back in i was able to get in the game, chose a server but when i got to where i have to choose a team, i was unable to click on it. like if the team button was non existant.

any body knows what's happening?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 1:31 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 06, 2014 9:58 am
Posts: 105
Maybe restart your computer or at the worst case just download it again.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 2:13 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Mon Aug 02, 2004 11:10 am
Posts: 3695
I've not heard of that with AA3 before, but it's been a long time. Verifying local content should work.

_________________
Image

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 6:07 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 30, 2008 8:14 pm
Posts: 29
i re-installed the game, look at the game cache integrity. nothing is working:(

i cant play.......Heeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllpppppppppppp


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 6:41 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 06, 2012 12:00 pm
Posts: 35
Location: Ohio
I thought i remembered this had something to do with PunkBuster but i could be wrong its been awhile...quick google search and i came up with several of these same fixes.

http://www.teamplayergaming.com/previou ... -look.html

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 7:13 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 30, 2008 8:14 pm
Posts: 29
so i did that and still not working
i don t get it. i can make iot up to the team selection option?????????????


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 7:52 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Jan 20, 2004 7:59 am
Posts: 1730
try more than one server?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Sun Dec 07, 2014 7:53 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 30, 2008 8:14 pm
Posts: 29
yep tried multiple servers. empty ones and others to


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Mon Dec 08, 2014 1:05 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 30, 2008 8:14 pm
Posts: 29
ok guys i have found the problem.

I realised that when i got to the team selection screen that if i clicked enter it would open the chat menue at the top, then it would let me chose a team. But once in the game i was unable to fire.
I looked at my settingd and every thing seemed noramal. I decided to
RESET my Control settings and everything worked. I just had to reorganised the settings.

i thought i would share in case tjhis happens to someone.

thanks for those who tried to help


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cant join any team
 Post Posted: Mon Dec 08, 2014 2:07 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Jan 20, 2004 7:59 am
Posts: 1730
Thank you for posting how you resolved your issue.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron