Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Preload
 Post Posted: Fri Oct 31, 2014 5:35 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 25, 2011 4:52 am
Posts: 4
Hi guys.. I just rebuilt my pc and installed AA3 again. For some reason the account preload will not work. I have the correct account name and password, I even reset the password and I get the same error, that it cannot connect to server... any ideas??


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Preload
 Post Posted: Fri Oct 31, 2014 6:34 pm 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Mon Aug 02, 2004 11:10 am
Posts: 3695
The database that the account pre-load targets was shut down several years ago. It was intended to transfer AA auth accounts to steam.

If you don't have your AA3 profile from steam, you will have to start over

_________________
Image

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Preload
 Post Posted: Tue Jan 27, 2015 11:05 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 08, 2004 2:09 pm
Posts: 1
Location: Fort Worth, Texas
Finally got back into my forum account and then see this thread, made me shed a tear :(
Looks like I will be creating a new soldier.

_________________
Semper Fi
14th Marines HeadQuarters Battery NAS/JRB Fort Worth, TX 97-2003


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - Game Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron