Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - General Discussion




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Fri Dec 07, 2012 2:17 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 06, 2012 4:11 pm
Posts: 5
After a steam update When I loged on to play America's Army 3 I Lost my soldier and rank but all my stats are still there what happened?
And how do i fix :cry:


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Fri Dec 07, 2012 4:53 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 28, 2012 5:11 pm
Posts: 852
wr9 wrote:
After a steam update When I loged on to play America's Army 3 I Lost my soldier and rank but all my stats are still there what happened?
And how do i fix :cry:


Have you synced it with steam?

_________________
AMD FX 4100 OC'd @ 5Ghz
XFX HD 5870 OC'd @941/1300
CANCER is the real ENEMY .
MMA Fighters for CANCER
Show my friends some love...
http://www.FightRibbon.com http://www.gjgworldwide.com

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Fri Dec 07, 2012 8:44 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 06, 2012 4:11 pm
Posts: 5
woodromw wrote:
wr9 wrote:
After a steam update When I loged on to play America's Army 3 I Lost my soldier and rank but all my stats are still there what happened?
And how do i fix :cry:


Have you synced it with steam?


Sorry i got fix reading another post from [Dev]Tear.
Soldier backups are automatic now. You should be able to restore the soldier to his former E-9 glory.

Loader>Star Menu (top left)>Restore Soldier


Hope this helps!

It worked for me thanks


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Sat Dec 08, 2012 5:03 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 05, 2010 7:29 pm
Posts: 1
I do not have any backups :(
only one present is from 1 January 1970 (default linux epoh time) and it is not restorable :(

Any other ideas?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Sat Dec 08, 2012 6:21 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 28, 2012 5:11 pm
Posts: 852
Well considering you will " Rank up" quite quickly and easily anyway now-a- days..i guess maybe it doesnt matter....

_________________
AMD FX 4100 OC'd @ 5Ghz
XFX HD 5870 OC'd @941/1300
CANCER is the real ENEMY .
MMA Fighters for CANCER
Show my friends some love...
http://www.FightRibbon.com http://www.gjgworldwide.com

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Sun Dec 09, 2012 1:41 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 09, 2011 2:22 pm
Posts: 66
Location: Texas
Happen to me as well and i had my stuff backed up, it seems to be an on going problem with steam!
And there customer support sucks!!!! Bring back Deploy client!!

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Sun Dec 09, 2012 2:00 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 25, 2011 9:37 pm
Posts: 3247
Image


Last edited by 2K20GB4 on Wed Jan 29, 2014 2:29 am, edited 1 time in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Sun Dec 16, 2012 10:18 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 02, 2008 9:29 am
Posts: 35
=CSI=BOXER wrote:
Happen to me as well and i had my stuff backed up, it seems to be an on going problem with steam!
And there customer support sucks!!!! Bring back Deploy client!!



Not sure how long you've played but do you remember all the problems that Pragmatic had/caused?

Lost my old soldier that I had since AA3 Beta, still no solution on getting it back.

_________________
Image
Former:
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Tue Dec 18, 2012 6:42 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 28, 2011 1:11 pm
Posts: 3518
Location: Czervenia
=CSI=BOXER wrote:
Happen to me as well and i had my stuff backed up, it seems to be an on going problem with steam!
And there customer support sucks!!!! Bring back Deploy client!!


i guess you beta guys are in the dark about stuff as much as us on the outside are huh? i will pass for any sort of AA4 beta thanks.

AA3 seems so heavily steam reliant now.. its hard to imagine it was ever a standalone game. get out of steams torn back pocket AA, they suck and everyone knows it! AA3 is, in my own opinion, worse for it too. as for that overlay/scoreboard/AAR thingamajig what gets in the way after a round..




yeah, theres no words to describe that mess. who actually likes that (so called) feature? crying shame development time was wasted on that.

_________________
Image

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lost my soldier and rank
 Post Posted: Tue Dec 18, 2012 9:46 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 25, 2011 9:37 pm
Posts: 3247
Image


Last edited by 2K20GB4 on Wed Jan 29, 2014 2:39 am, edited 1 time in total.

Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron