Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - General Discussion




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 10:45 am 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2009 5:24 pm
Posts: 465
Location: Chesterfield, Derbyshire
navyseels wrote:
It really sucks AA3 don't work right on windows 8...I can run any other game perfect without lag on the highest graphics like MOH Warfighter and many other games...but AA3 don't work well with windows 8 period....and could prove it on youtube...I went in to the server list today and noticed AA3 players and servers have really decreased...that's probably why. and iv noticed aa3 has been losing people to play for a while now...but today was the worst...so why is it aa3 sucks on windows 8 but all the newest games with the highest graphics work better? My graphics card is an ATI Radeon 5750 1 gig..and I know that's not the problem if all my other newest games work so perfect


Being a Windows 8 user and not having played AA3 for a while I decided to drop into an Impact Take and Hold server to see for myself :)

The verdict ? The game played absolutely fine with no lag and no apparent bugs :)
The gameplay was really smooth , so I think that your problem may be something to do with a software or antivirus conflict on your machine :)

EDIT: I was playing with the highest graphics settings , my card is a GTX 580 Factory Overclocked :)

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 12:09 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 23, 2009 3:01 am
Posts: 890
Location: Mülheim Ruhr/Germany
=NOLB=Driver56 wrote:
The game played absolutely fine with no lag and no apparent bugs :)


As always.... :roll:

=NOLB=Driver56 wrote:
I think that your problem may be something to do with a software or antivirus conflict on your machine :)


Must be because :

=NOLB=Driver56 wrote:
The game played absolutely fine with no lag and no apparent bugs :)


:mrgreen:

_________________
Image

Games don't create violence, CVARS does!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 12:16 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 01, 2012 8:39 pm
Posts: 320
Location: Independence, MO
navyseels wrote:
It really sucks AA3 don't work right on windows 8...but AA3 don't work well with windows 8 period....and could prove it on youtube...My graphics card is an ATI Radeon 5750 1 gig..and I know that's not the problem if all my other newest games work so perfect

Game works just fine on Windows 8. What are you smoking?

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/867 ... 1EF4B0573/

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/867 ... 90362EA1D/

http://cloud.steampowered.com/ugc/86721 ... C65A1AEE4/

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/867 ... 72C8442E3/

_________________
Image

Image


Last edited by Jihad 3-101 on Wed Apr 03, 2013 12:19 pm, edited 2 times in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 12:16 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2009 5:24 pm
Posts: 465
Location: Chesterfield, Derbyshire
Another immature response from Flatboy :roll:

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 2:08 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 25, 2011 9:37 pm
Posts: 3247
Image


Last edited by 2K20GB4 on Wed Jan 29, 2014 4:10 am, edited 1 time in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 3:42 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 05, 2011 2:11 pm
Posts: 33
Location: United States
im not running any prerelease version...I bought mine like you did yours....and I do have that problem....so are many other people....I tun the same games you do and aa3 is the only one I lag on....if aa3 cant run on all of everyones windows 8 properly people need to wait and try aa4...its not windows 8 fault its aa3....but Microsoft sucks anyway.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 3:46 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 05, 2011 2:11 pm
Posts: 33
Location: United States
also if you look aa3 is dying...hardly anyone plays it anymore....too many problems since they changes...so I hope aa4 is better or im done with the game which is sad cause I really love it


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 3:51 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 05, 2011 2:11 pm
Posts: 33
Location: United States
what am I smoken you ask? omg you must not be good with computers....what im trying to say is that aa3 only works well with certain chipsets then others....I could have my I7 and you couls still be running a dual core and run better...aa3 does not get along with anything brand new....including windows 8.....so what are you smoking...if your running fine then stay out of this conversation unless you have some advise which you don't....cause you don't know what your talking about


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 4:38 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2009 5:24 pm
Posts: 465
Location: Chesterfield, Derbyshire
Bratwurste wrote:
AA3 is past, no need to fight :)
And yes, Windows 8 sucks for gaming in general.


I'm not fighting m8 , I just get teed off when you state facts as you see them from your own experience and then someone posts something that just about says that you are lying :roll:

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8 vs America's Army 3
 Post Posted: Wed Apr 03, 2013 4:40 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2009 5:24 pm
Posts: 465
Location: Chesterfield, Derbyshire
navyseels wrote:
im not running any prerelease version...I bought mine like you did yours....and I do have that problem....so are many other people....I tun the same games you do and aa3 is the only one I lag on....if aa3 cant run on all of everyones windows 8 properly people need to wait and try aa4...its not windows 8 fault its aa3....but Microsoft sucks anyway.


I'm running an AMD 1055T six core , Gtx 580 , 8 gb ddr3 1600 MHz ram :)

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron