Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - General Discussion




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Windows 8
 Post Posted: Fri Aug 31, 2012 9:45 am 
Offline

Joined: Wed Aug 22, 2007 8:38 am
Posts: 52
Location: Hung Hom, Kowloon
I downloaded Win 8 x64 Enterprise Evaluation to test it.
I installed Steam and then restored AA3 as a free game.
I started "Preload Another AA3 Account" to retrieve my old AA3 account.
I typed in my account name and password, and kept getting communication error with authentication servers.

Is this normal?

BTW, where is the page where I could login my AA3 account directly to read my stats?
I just could not find it....

_________________
Simplicity is beauty!! May the Force and farce be with you!!!


Last edited by mwchang on Fri Aug 31, 2012 2:11 pm, edited 1 time in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Fri Aug 31, 2012 10:23 am 
Offline
Volunteer Community Manager
Volunteer Community Manager

Joined: Mon Aug 02, 2004 11:10 am
Posts: 3695
There's an issue right now with preloading accounts. Which would be from Dec. 2011.

You should be able to copy your backups from your other operating system and add to win8, and do a restore.

_________________
Image

Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Fri Aug 31, 2012 2:12 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 22, 2007 8:38 am
Posts: 52
Location: Hung Hom, Kowloon
m_hermann wrote:
There's an issue right now with preloading accounts. Which would be from Dec. 2011.
You should be able to copy your backups from your other operating system and add to win8, and do a restore.

I did not backup my soldier profile. The Preload account function always worked.

Guess my only option is to wait for the Preload function to work again...

_________________
Simplicity is beauty!! May the Force and farce be with you!!!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Wed Sep 12, 2012 5:23 am 
Offline
Fireworks Fanatic

Joined: Tue Jun 24, 2008 5:27 pm
Posts: 575
Location: Cologne
Win8x64 final - no Issues.

_________________
regards RSix | DF Vet | http://www.codesix.net
Image
Twitter >> https://twitter.com/CodesixNET


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Thu Sep 13, 2012 3:00 am 
Offline

Joined: Thu Apr 14, 2011 6:31 pm
Posts: 982
Is PB still sad with Windows 8?

_________________
Image


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Thu Sep 13, 2012 9:55 am 
Offline
Fireworks Fanatic

Joined: Tue Jun 24, 2008 5:27 pm
Posts: 575
Location: Cologne
not anymore, playing several PB Games with Win8x64.

_________________
regards RSix | DF Vet | http://www.codesix.net
Image
Twitter >> https://twitter.com/CodesixNET


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Thu Sep 13, 2012 11:42 am 
Offline

Joined: Thu Dec 04, 2003 3:18 pm
Posts: 2
PB kicks me out with message:

Unknown windows api

Win8 x64


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Thu Sep 13, 2012 11:52 am 
Offline
Fireworks Fanatic

Joined: Tue Jun 24, 2008 5:27 pm
Posts: 575
Location: Cologne
this has nothing to do with win8. this error is a old one.

delete the pbsetup.exe, download a new fresh one and execute. add bf3 or aa3 and update. after that, install the Services correctly.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

try. be sure you're running a final win8. only dreamspark and MSDN AA Users.

_________________
regards RSix | DF Vet | http://www.codesix.net
Image
Twitter >> https://twitter.com/CodesixNET


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Fri Sep 14, 2012 6:54 am 
Offline

Joined: Thu Dec 04, 2003 3:18 pm
Posts: 2
done that ... still no luck


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Windows 8
 Post Posted: Thu Dec 27, 2012 6:06 am 
Offline

Joined: Wed Aug 22, 2007 8:38 am
Posts: 52
Location: Hung Hom, Kowloon
I am still unable to use Preload Account to retrieve my old account for AA 3.3!!! I have been using that account since AA 2.... lots of points and badges...

When would the authentication server be up again, maybe temporarily?

BTW, Happy New Year to all!

_________________
Simplicity is beauty!! May the Force and farce be with you!!!


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » America's Army: Legacy Versions » AA3 - General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron